Ön itt van: Home

Cikkek

Pünkösdi Népművészeti Fesztivál – Népművészeti bemutató

Pünkösdi Népművészeti Fesztivál ????Kalocsa, Érsekkert és belváros ????2022. június 4-5.  Program:⤵ ????2022. június 4. (szombat), Érsekkert, Szabadtéri Színpad 15.30: A Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola és a Bokréta Népművészeti Egyesület évzáró műsora 15.00-17.00: Kézműves foglalkozás és játék a Bokréta Népművészeti Egyesülettel✂ 19.00: Balogh Kálmán & Gipsy Cimbalom Band feat. BRANKA???? 20.30: Táncház kifulladásig????????  ????2022. június 5. (vasárnap) 15.30: Folklórfelvonulás a kalocsai és környékbeli települések táncegyütteseinek, Kalocsa testvérvárosai küldöttségeinek részvételével Útvonal: Városháza – Szent István király út – Szentháromság tér – Érsekkert 15.00-17.00: Népművészeti bemutató és foglalkozások a Viski Károly Múzeum előtti parkolóban és parkban???? 17.00: Folklórműsor az Érsekkerti Szabadtéri Színpadon  Kiegészítő program: a Viski Károly Múzeum állandó és időszaki kiállításai Nyitva mindkét napon 9 és 17 óra között! További információ, jegyárak: www.viskikarolymuzeum.hu  Szervezők: ◼Kalocsa Város Önkormányzata ◼Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület ◼Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ ◼Piros Rózsa Táncegyüttes ◼Viski Károly Múzeum Kalocsa  A belépés díjtalan.???? A programváltoztatás jogát fenntartjuk.  ☔Esőhelyszín: Kalocsai Színház  További információ: ☎+36 78 601 605, ????
 <script type='text/javascript'>
 <!--
 var prefix = 'ma' + 'il' + 'to';
 var path = 'hr' + 'ef' + '=';
 var addy12868 = 'info' + '@';
 addy12868 = addy12868 + 'kiknonprofit' + '.' + 'hu';
 document.write('<a ' + path + '\'' + prefix + ':' + addy12868 + '\'>');
 document.write(addy12868);
 document.write('<\/a>');
 //-->\n </script><script type='text/javascript'>
 <!--
 document.write('<span style=\'display: none;\'>');
 //-->
 </script>Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 <script type='text/javascript'>
 <!--
 document.write('</');
 document.write('span>');
 //-->
 </script>

A Viski Károly Múzeum is részt vesz a kalocsai Pünkösdi Népművészeti Fesztiválon. 2022. június 5-én vasárnap a folklórfelvonulás idejében 15 órától a Kalocsai Kézműves Kör tagjai népművészeti bemutatóval és foglalkozásokkal várják az érdeklődőket a Viski Károly Múzeum előtti parkolóban és parkban (Kalocsa, Szent István király út 25.).

A Viski Károly Múzeum mindkét napon, szombaton és vasárnap 9–17-ig nyitva tart. A Népek, életformák, hagyományok a Kalocsai Sárközben című állandó kiállításban a felvonuló kalocsai néptáncosok viseletéről, annak változásairól is tájékozódhatnak.

Szeretettel várjuk Önöket a múzeumban és a programokhoz sok élményt kívánunk.

Free business joomla templates